Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Aşkları belgelendi

Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan Sıla ve iş adamı Okan Can Yantır, önceki gece Cihangir’de baş başa yemek yedi. İkili, daha sonra şarkıcının Kalamış’taki evine gitti.

|

Sıla, sekiz ay birlikte olduğu sevgilisi Ahmet Kural’dan ayrıldıktan sonra adının aşk dedikodularına karıştığı iş adamı Okan Can Yantır’la önceki akşam Cihangir’de objektiflere takıldı. Oyuncu Dilan Çiçek Deniz’le yaşadığı beraberliğin ardından adı duyulan Yantır ve şarkıcının aşkları bu şekilde belgelenmiş oldu.

Baş başa yemek yiyen ikili, dışarıda gazetecilerin beklediğini öğrenince mekandan ayrı çıkıp, aynı otomobile bindi. Sıla’nın sahibi olduğu araca önce Yantır, ardından da şarkıcı bindi. Şoförün kullandığı otomobil içinde birlikte görüntülenen çiftin morali, flaşlar patlayınca bozuldu. Elleriyle yüzlerini saklamaya çalışan sevgililer, Sıla’nın Kalamış’taki evine gitti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.