Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Aşkları tam gaz devam ediyor! Hande Erçel ile Hakan Sabancı'dan romantik paylaşım

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram hesabından sevgilisiyle romantik bir paylaşım yaptı. Sabancı da bu paylaşıma kayıtsız kalamayarak, aynı kareye kendi sosyal medya hesabında yer verdi.

|

Daha önce 'Güneşin Kızları', 'Çalıkuşu', 'Hayat Ağacı', 'Siyah İnci', 'Azize' ve 'Sen Çal Kapımı' gibi yapımlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme geliyor.

Tüm yazı birlikte yurt dışında tatil yaparak geçiren ikiliden 29 yaşındaki Erçel, geçtiğimiz aylarda Tarabya’da objektiflere takılmıştı.

EVLİLİK CEVABI

Oyuncu, muhabirlerin; “Sıra size geldi artık. Var mı evlilik düşünceniz?” sorusuna ise “Her şey çok güzel. Gayet iyi gidiyor” demekle yetinmişti.

100. YIL KUTLAMASINA KATILDILAR

Aşkları dolu dizgin devam eden ikili, son olarak sosyal medya hesaplarından yaptıkları bir paylaşımla adlarından söz ettirmeyi başardı.

Birlikte Cumhuriyetimizin 100. yılı için kutlamalara katılan ünlü çiftten Erçel, sevgilisinin omzuna yaslandığı bir kareyi 31.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden kalp ve Türk bayrağı emojisi ekleyerek paylaştı.

SABANCI DA PAYLAŞTI

Sabancı da güzel oyuncunun kendisini etiketlediği aynı fotoğrafı 367 bin takipçisi bulunan hesabından yayınladı.

İkilinin romantik paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.