Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Aslı Bekiroğlu ve Taykun Karaduman ilk kez görüntülendi!

Müzisyen Çağrı Telkıvıran ile ilişkisi biten ve son olarak adı Kubilay Aka ile aşk dedikodularına karışan Aslı Bekiroğlu, DJ Taykun Karaduman ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü isim, sevgilisiyle çekilen karelerini Instagram hesabından yayınlamasının ardından, ilk kez sevgilisiyle birlikte kameralara yansıdı.

|

Geçtiğimiz günlerde final yapan 'Maske Kimsin Sen' yarışmasında yer alan ünlü oyuncular Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka'nın çekimler sırasında yakınlaştığı iddia edilmiş ve ikili setten birlikte görüntülenmişti.

Metin Özülkü ve Doğu Demirkol'un telefonla kaydettiği görüntüde Bekiroğlu ve Kubilay Aka, el ele arkadaşlarının yanına geldi. Video çekildiğini fark edince eller hemen ayrıldı ama görüntü akıllarda soru işareti bırakmıştı.

BEKİROĞLU'NU SİLDİ, TAKİPTEN ÇIKTI!

Magazin gündemine bomba gibi düşen görüntülerin ardından gözlerin çevrildiği Telkıvıran'ın, oyuncu sevgilisiyle olan tüm fotoğraflarını silip, sosyal medyada takipten çıkması dikkat çekmişti. Çağrı Telkıvıran, ayrılık sonrası Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşamaya başlamıştı.

"YALNIZIM BEN DE"

Geçtiğimiz aylarsa ise "bir partide eski sevgilisi Çağrı Telkıvıran ve Biran Damla Yılmaz’ı görünce mekanı terk ettiği" haberleri hatırlatılın Bekiroğlu, “Mekanı ben değil, beni görünce onlar terk etti. Ne diyeyim onlara da mutluluklar dilerim. Yalnızım ben de” ifadelerini kullanmıştı.

YENİ AŞK

Bekiroğlu, tüm bunların ardından DJ Taykun Karaduman ile yeni bir aşka yelken açtı. Instagram hesabını aktif olarak kullanan ünlü isim, sevgilisiyle çekilen karelerini peş peşe nazar boncuğu emojisiyle paylaştı.

Güzel oyuncunun kısa sürede binlerce beğeni alan gönderisine, sevenlerinden "Maşallah size" gibi yorumlar yapıldı.

GÖRÜNTÜLENMEYE ALDIRIŞ ETMEDİLER

Taze aşıklar, önceki gün ilk kez Bebek'te yer alan bir mekanda objektiflere takıldı. Basın mensuplarının kendilerini çekmelerini aldırış etmeyen çift, meraklı bir şekilde birbirlerine telefondan bir şeyler gösterdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.