Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Aslı Zen: Bebeğim tutmadı!

Tüp bebek tedavisi gören şarkıcı Aslı Zen, iki gün önce sosyal medya hesabı üzerinden büyük bir heyecanla hamile kaldığını paylaşmıştı. Ancak ünlü isimden kötü haber geldi.

|

Daha önce tüp mide ameliyatı geçirip 30 kilo veren şarkıcı Aslı Zen, geçtiğimiz günikinci kez anne olacağının müjdesini sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurmuştu:
"Rabbim ol der ve olur. Şükür yarabbi çok şükür! Benimle dua eden destek olan herkese teşekkür. Allah razı olsun hepinizden."

40 yaşındaki şarkıcı, dün düşük yaptığını yine instagram hesabından duyurdu; Aslında heyecanlanmıştık. Çok üzgünüm. Bebeğim tutmadı. Kimyasal gebelik olduğunu öğrendik şimdi. Umarım gebelik haberi bekleyen tüm anne adayları güzel hayırlı sonuçlar alırsınız."

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.