Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ata Demirer, Küheylan'ıyla tatilde! Koyda balık keşfine çıktı

Son dönemde sağlıklı beslenip, yürüyüş yaparak verdiği kilolarla adından söz ettiren komedyen Ata Demirer, tekne sezonunu babası Orhan Demirer’le açtı. Demirer, önceki gün Bodrum açıklarına demirlediği 'Küheylan' isimli teknesinde görüntülendi. Şnorkelini takıp kendini serin sulara bırakan Ata Demirer, bir saat denizde kaldı.

|

Verdiği kilolarla çok konuşulan Ata Demirer, geçtiğimiz haftalarda konuk olduğunu programda, "22 kilo verdim. Öğlen ve akşam yemeklerinde karbonhidrat yemedim. Direkt et, balık, protein yedim. Sabahları da 45 dakika yürüdüm. 4.5 ayda 22 kilo gitti, diyetisyenle de yapmadım" demişti:

Bir arkadaşım mide ameliyatı olmuştu ona 'Ne yiyorsun' dedim, 'Ekmek yemiyorum' dedi. 'Ekmeği atacaksan niye mide ameliyatı oldun?' dedim. 'Sabahları bir dilim ekmek yiyorum, bir daha yemiyorum' dedi. Ben de denedim. Çok hızlı kilo verdim. Hafta sonu alkol alıyorum sadece, onu da pazar günü ciddi bir yürüyüşle dengeliyorum. Sabahları da sahilde, Topkapı Sarayı'na doğru yürüyorum. Bütün esnafı tanır hale geldim, sosyalleştim.

Çanakkale aşığı olan Ata Demirer, günlerin çoğunu burada geçiriyor. Denize olan merakıyla da bilinen ünlü oyuncu, sık sık paylaşımda bulunuyor.

YALNIZ BAŞINA DENİZİ İZLEDİ

Tekne sezonunu babası Orhan Demirer’le açan Ata Demirer, önceki gün Bodrum açıklarına demirlediği Küheylan isimli teknesinde görüntülendi. Erken saatte uyanan oyuncu, kahvaltı sonrası yalnız başına denizi izledi.

BİR SAAT DENİZDE KALDI

Babasıyla teknenin uç kısmına geçen Ata Demirer, balık tutmak için kullanılan zıpkın, snorkel gibi aletlerini çıkartıp bakım yaptı. Uzun süren bakım sonrası şnorkel’ini takıp kendisini sulara bırakan Demirer, bir saat denizde kaldı.

BALIK OLAN ALANLARI BELİRLEDİ

Koyu boydan boya yüzerek gezen oyuncu, balık olan alanları belirledi. Tekneye geri dönüp babasına bilgi veren oyuncu, balıkların yoğunlaştığı bölgeleri eliyle işaret ederek gösterdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.