Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ata’yı andılar

Ünlü isimler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85’inci yıl dönümünde sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlarla andı.

|

Atatürk’ün fotoğrafını paylaşan sanatçılar, “Sonsuza kadar özlem ve saygıyla” dedi.

Ünlü isimlerin mesajları: 

Acun Ilıcalı: 100’üncü yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem, minnet ve saygıyla anıyorum.

Zafer Algöz: Yaşa Mustafa Kemal Paşa... Adın yazılacak mücevher taşa... Sonsuza kadar özlem ve saygıyla.

Ajda Pekkan: Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, hasret ve minnetle anıyoruz... Atamıza ve eşsiz vizyonuna şimdi her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.

Volkan Konak: Yüzyıllarca, “Kullarım” diye hitap edilmiş bir millete, 29 Ekim 1923 tarihindeki ilk konuşmada, beyefendiler ve hanımefendiler diye hitap edilmesinin kıymetini herkes bilemez...

Emre Altuğ: Saygı ve minnetle... Sonsuza kadar Mustafa Kemal Atatürk...

Demet Akalın: Benim manevi mirasım bilim ve akıldır. Saygı, sevgi ve özlemle...

Alişan: Saygı ve rahmetle...

Yonca Lodi: Çocukken, yokluğunuza bastırdığımız kasımpatılar gibi yaprak yaprak döküldüğümüz zamanlarımız var. Yine gücümüzü yolunuzdan alıp devam ederiz Atam... Ama daha çok özleyerek, anarak, anlayarak... Rahmet içinde uyuyunuz.

Fahriye Evcen: İzindeyiz Atam...

Ece Erken: Saygı ve sevgiyle...

Mazhar Alanson: Unutmadık!

Hadise: Her 10 Kasım daha da çoğalan minnet duygusuyla anıyorum... Unutmadık, unutmayacağız.

Kenan Doğulu: Bizim için ölümsüz ve unutulmazsın Atam... Bize en büyük armağanın olan Cumhuriyet’in 100’üncü yılında, yaktığın ışığın altında gururla yürümeye devam ediyoruz.

Aras Bulut İynemli: Saygı, özlem ve minnetle...

Çağla Şıkel: Saygı, minnet ve özlemle... Sen rahat uyu Ata’m, izindeyiz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.