Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

AVŞAR KIZI SURVIVOR ADASI’NA GiDiYOR

Hülya Avşar, milli tenisçi İpek Şenoğlu adına bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvada korta çıktı.

|

Maç öncesi kondisyonunun iyi olmadığını ve çok yorgun olduğunu söyleyen Avşar, maçı 2-0 kazandı. Bir yandan nisan ayındaki Hülya Cup’a hazırlandığını belirten Avşar “Bu gün İpek’in tenise verdiği emek için buradayım. O hepimizin gururu” dedi.
‘Avşar Kızı’ geçtiğimiz hafta ‘Yetenek Sizsiniz’de 150 mekik çektiğinin hatırlatılması üzerine ise “Normalde 265 çekerim” şeklinde konuştu.

MORALLERİ BOZULACAK
Hülya Avşar, ayrıca nisan ayında Survivor’un çekileceği adaya gidip klip çekeceğini de sözlerine ekledi.
“Bu sene ilk defa Dominik’e gideceğim, Survivor için kesin kararlıyım” diyen Avşar, “Parkurlardan birini deneyecek misiniz?” sorusuna ise “Hiç denemeyeceğim, niye deneyeyim? Dalga geçeceğim yarışmacılarla. Moral bozacağım. Belki klip çekerim” yanıtını verdi.

iMALI KAYA AÇIKLAMASI

Hülya Avşar, önceki akşam da Etiler’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü soruları yanıtlayan Avşar, mekanda karşılaştığı Beşiktaşlı futbolcular Olcay Şahan ve Veli Kavlak’tan galibiyet sözü aldığını söyledi. Son derece keyifli olduğu gözlenen Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nun ‘Feraye’nin arkadaşı’ dediği Merve Canel’le yakalanmasının sorulması üzerine, “Hiç Kaya’nın yaptığı bir şey değildir. Günahını aldık. Böyle şeylerle işi olmaz” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.