Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Aygün Aydın duş aldığı anları paylaştı

Katıldığı moda programıyla ismini duyuran ve daha sonra oyunculuk yapan Aygün Aydın, son olarak Hakan Sabancı ile ilgili iddialarıyla gündeme gelmişti. açıklamıştı. Aydın, şimdi ise duşta çektiği videosunu paylaştı.

|

Hakan Sabancı ile ilişki yaşadığına inanmayanlara kızıp ünlü iş adamıyla yazışmalarını yayınlayan Aygün Aydın, sosyal medyadan paylaştığı gönderileriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Aygün, şimdi ise Instagram sayfasındaki gönderilerini sıfırladı. Aygün Aydın Instagram sayfasından sadece story paylaşımında bulunmaya başladı.

Hakan Sabancı ile aşk yaşadığını iddia eden Aydın, son yaptığı paylaşımla dikkatleri çekmeyi başardı. İlginç çıkışlarıyla gündeme gelen genç kadın duş aldığı anları takipçileriyle paylaştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.