Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Aylin Erçel'in son paylaşımı: Kızımın yakasından düşün

Oyuncu Hande Erçel'in bir süredir hastanede tedavi gören annesi Aylin Erçel, hayatını kaybetti. Aylin Erçel'in twitter hesabından yaptığı son paylaşım ise kızı Hande içindi.

|

Hande Erçel, verdiği bir röportajdai annesine donör olacağını açıklamıştı. Ancak iki gün önce durumu ağırlaşan Aylin Erçel, sabaha karşı vefat etti.

"HANGİ ANNE KIZINA OLAN BU ANLAMSIZ NEFRETE DAYANABİLİR?"

Aylin Erçel, twitter'da son retweet ettiği mesajda kızı için anlayış istiyordu. İşte Aylin Erçel'in retweet ettiği son mesaj:
"Lütfen ama lütfen şu kızın yakasından düşün, ailesini rahat bırakın artık. Haftalardır hastalıkla uğraşıyorlar ve siz hala daha linçten kötü yorumlardan vazgeçmiyorsunuz. Biraz merhamet, vicdan, kalp. Hangi anne, kızına olan bu anlamsız nefrete dayanabilir? Yeter."

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.