Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Aynı şeyleri yaşıyoruz'

Son dönemde sık sık aşk hayatıyla gündeme gelen şarkıcı Gwen Stefani, meslektaşı Blake Shelton’la birlikteliği hakkında konuştu

|

Yeni albümü ‘This Is What the Truth Feels Like’ yarın raflardaki yerini alacak olan ABD’li şarkıcı Gwen Stefani, Refinery29 isimli bir dergiye röportaj verdi. Geçtiğimiz yıl ağustos ayında 13 yıllık eşi Gavin Rossdale’den boşanmaya karar veren ve Blake Shelton’la aşk yaşayan şarkıcı, özel hayatı hakkında açıklamalar yaptı.
Çalkantılı günlerinden bahseden Stefani, “Böyle bir süreçten geçerken kendinizi çok ümitsiz hissediyorsunuz. Neler olacağını bilemiyor ve panikliyorsunuz” dedi. Aynı durumu yaşayan arkadaş bulmanın bir hediye gibi olduğunu söyleyen şarkıcı, “Gerçekten de benim deneyimlerime ayna tutuyordu. Bunun bir kaza değil beni kurtaran bir durum olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.