Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ayrılık üç hafta sürdü

Dört aylık ilişkilerini üç hafta önce bitiren Dilara Aksüyek ile Onur Bay, yeniden barıştı. Çift, Cihangir’de el ele objektiflere takıldı

|

Dilara Aksüyek (33) ile Onur Bay’ın (25) ayrılığı üç hafta sürdü. Geçtiğimiz ay sosyal medya hesaplarından birbirini takipten çıkan ve ayrıldıklarını açıklayan ikili, önceki gün Cihangir’de el ele görüntülendi. Çift, Etiler’de yemek yedikten sonra Aksüyek’in Cihangir’deki evine geçti.
Barışmayla ilgili ikili, “Her şey yolunda” dedi. Aralarındaki yaş farkından dolayı ilişkilerini bitirdikleri iddialarına Bay, “Öyle bir şey yok. Aylardır birlikteydik, yaş farkı gibi bir problemimiz olmadı” diye konuştu. Bay, “Kıskançlık var mı?” sorusuna ise, “Hiç öyle bir şey yok” yanıtını verdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.