Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ayşegül Çınar'a zorlama hapis talebi

'Yasak Elma' dizisinde rol alan ve en son 'Masal Şatosu: Sihirli Davet' adlı filmde boy gösteren Ayşegül Çınar’ın uyuşturucuyu aracına koyduğunu iddia ettiği eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile arasında sular durulmuyor. Geçtiğimiz haftalarda Çınar için mahkemeden yayın yasağı talebinde bulunan Çalıkoğlu, bu defa ‘zorlama hapsi’ talebinde bulundu.

|

Aracında uyuşturucu madde bulunduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan Çınar, maddeyi eski erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu’nun aracına koyduğunu iddia etmişti.

Kendisinin korkunç bir iftiranın kurbanı olduğunu öne süren Çalıkoğlu, İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak Ayşegül Çınar’a iki ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

ÇALIKOĞLU'NDAN YENİ HAMLE

Hürriyet'in haberine göre; Çınar’ın bir televizyon kanalına katılarak kendisi hakkında karalama kampanyası başlattığını ve tedbir kararını ihlal ettiğini iddia eden Çalıkoğlu, bu defa ‘zorlama hapsi’ talebinde bulundu.


ESKİ SEVGİLİSİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Öte yandan ikili daha önce yaşadıkları silahlı tehdit olayıyla gündeme gelmişti. İddiaya göre; Çalıkoğlu, bir gece genç oyuncunun evine gitmiş ve tartışma sırasında "Sen o... Senin ananı avradını... Senin hayatını... Hayatı sana zehir edeceğim, bak gör..." diyerek hakaretler savurmuştu. Ardından, mutfağa giderek aldığı bıçakla Çınar'ı tehdit ederek yaralamıştı.

Çınar ise hemen polisi arayıp ihbarda bulunmuş, Çınar'ın ihbarıyla olay yerine gelen polise kendini iyi hissetmediğini ve oturmak istediğini söyleyen Çalıkoğlu, sonra aniden koşarak evden kaçmış. Oyuncu ise can güvenliğinden endişe duyarak eşyalarını toparlayarak, aracıyla evden çıkmış.

Ayşegül Çınar, Göktürk yolu üzerindeyken Çalıkoğlu'nun kendisini takip ettiğini fark etmiş ve polisi aramış. İhbar sonucu izi bulunan Çalıkoğlu, elindeki silahla polise direnmiş ve yine kaçmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.