Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Baba olmak için gün sayan Barış Arduç'tan yeni kareler

İki yıl önce Çeşme'de nikah masasına oturan oyuncu çift Gupse Özay ile Barış Arduç çiftinden geçtiğimiz haftalarda müjdeli haber gelmişti. Her fırsatta çocuk istediklerini dile getiren Özay'ın altı aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan çiftten Arduç, sosyal medya hesabından yayınladığı son fotoğraflarla adından söz ettirdi. Yakışıklı oyuncuya yorum yağdı.

|

Altı yıllık birlikteliklerini Temmuz 2020'de nikah masasına oturarak evlilikle taçlandıran oyuncu çift Gupse Özay ile Barış Arduç, özel hayatlarını uzak yaşamayı tercih ediyor. Bir süredir ekranlardan uzak olan ve sosyal medya hesabından da paylaşım yapmayan güzel oyuncudan müjdeli haber gelmişti.

"GUPSE EVDE"

Daha önce "Çocuk istiyor musunuz?” sorusuna, gülerek “Biraz daha zaman” diyen ve birkaç gün önce bir davete katılan Barış Arduç eşi Gupse Özay'ın evde senaryo yazmakla meşgul olduğunu söylemişti.

Yakışıklı oyuncu, “Görüşemediğiniz için bir isyan oluyor mu evde?” sorusuna da “Hayır olmuyor. Bizim mesleğimizin doğasında bu var. İkimiz de birbirimize saygı duyan insanlarız” yanıtını vermişti.

BEBEK GELİYOR

Bu açıklamadan günler sonra Özay'ın 6 aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Ünlü isim, güzel haberi; gazeteci Ömür Sabuncuoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı "Teyze oluyorum. Az önce Gupse ile konuştum. Altı aylık hamile ve çok iyiler" paylaşımını kendi hesabından yayınlayarak duyurmuştu. Sinema filmleriyle gişede büyük başarı yakalayan 37 yaşındaki Gupse Özay, paylaşımına "Teşekkür ederiz" notunu düşmüştü.

"BABALARIN EN YAKIŞIKLISI"

Şimdilerde baba olacak olmanın heyecanını yaşayan Barış Arduç, haftalar sonra paylaşım yaptı. Bahçe pozlarına takipçilerinin beğenisine sunan yakışıklı oyuncuya adeta yorum yağdı.

Keyfinin yerinde olduğu görünen Arduç için "Babaların en yakışıklısı", "Yakışıklı baba gelmiş" şeklinde yorumlar yapıldı.

"EVLENDİKTEN SONRA HAYATIMDA BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ"

2014 yılında Deliha filminin çekimleri sırasında aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay ile Barış Arduç, uzun yıllar süren evliliklerini 2020 yılında evlilikle taçlandırmıştı.

Yakışıklı oyuncu, evliliğin hayatını değiştirmediğini ”Yazarak çizerek zaman geçiriyor. Evlendikten sonra hayatımda bir şey değişmedi. Yedi yıldır beraberiz, evlilik bizim için sembolik bir şey oldu, değişen bir şey yok. Tadımız keyfimiz yerinde" sözleriyle ifade etmişti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.