Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Babam gibi oyuncu olacağım’

Bir etkinlikte Kıvanç Tatlıtuğ’a benzetilen Barış Falay’ın oğlu Mavi Rüzgar, “Babama benziyorum ve onun gibi oyuncu olmak istiyorum” dedi

|

Yarı yıl tatilinin başlaması, keyifli bir etkinlikle kutlandı. Cartoon Network’ün Emaar Square Mall’da düzenlediği organizasyona, ünlü oyuncular çocuklarıyla birlikte katıldı. Sedef Avcı-Kıvanç Kasabalı, Barış Falay-Esra Ronabar ve Burak Hakkı’nın hazır bulunduğu davette minikler, kendi karakterlerini ve hikayelerini yarattı.

Oğluyla gazetecilere poz veren Barış Falay, Mavi Rüzgar’ın Kıvanç Tatlıtuğ’a benzetilmesi üzerine gülümsedi. Araya giren Mavi ise “Tatlıtuğ’a değil, babama benziyorum. Onun gibi oyuncu olmak istiyorum” sözleriyle babasına destek verdi. Falay ise, “Oğlumun kendi tercihi, ne iş yapmak isterse saygı duyarım” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.