Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Bebek Parkı’nın ünlü minikleri

İş, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin çocukları yaz-kış Bebek Parkı’ndan ayrılmadı.

|

İş, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin çocukları yaz-kış Bebek Parkı’ndan ayrılmadı. Çoğunlukla anneleriyle parka gelen minikler; kaykaydan kaydılar, salıncakta sallandılar, kuşları kovaladılar. Onların bu neşelerine anneleri de ortak oldu, onlarla adeta çocuklaştı, geçmişe döndü. Bu kural geçtiğimiz yıllarda da böyleydi, bugün de...




Elif-Keremcan Gönlüm

Keremcan parkta oynamayı çok seviyor. Elif Gönlüm, fırsat buldukça oğlunu Bebek Parkı’na getiriyor ve onu özgür bırakarak gönlünce eğlenmesini sağlıyor.


Sinem Güven-Defne Ersönmez
Kızı olduktan sonra modellikle ilgili işleri seçerek alan Sinem Güven, kendi adını verdiği takı tasarımıyla ilgileniyor. Büyürken kızının yanında olmak isteyen Güven, Bebek Parkı’nı sık ziyaret eden ünlülerden. Pusetindeyken de sık sık kızı Defne’yi parka getiren Güven, bugün de bu alışkanlığını sürdürüyor.


Sibel-Elaya Tüzün
Şarkıcı Sibel Tüzün, kızı Elaya’ya adeta tapıyor. Yoğun sahne ve albüm çalışmalarının yanında mutlaka sabahları kızını anaokuluna kendi bırakıyor, kendi alıyor. Dönüşte birlikte Bebek Parkı’na uğrayarak yürüyüş yapmayı da ihmal etmiyorlar.



Tuğba Coşkun-Ali Sadi Erbil
Tuğba Coşkun, oğlu Ali Sadi’yle yürüyüşe çıkıyor, top oynuyor, kaydıraklara biniyor. Bunları evde de yapıyor aslında ama açık hava başka. Temiz havada oyun oynamanın çocuk için çok faydalı olduğunu, uykuya daha çabuk geçtiğini söylüyor Coşkun.



Pınar Altuğ-Su Atacan
‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde çocukları evlenecek yaşa geldiyse de oyuncu Pınar Altuğ’un kızı Su, henüz oyun çağında. Yazın Bodurm’da denizden çıkmayan Su, İstanbul’da da Bebek Parkı’ndan ayrılmıyor. Annesiyle ya da babası Yağmur Atacan’la sık sık oyun parkına geliyor.



Selin Toktay- Ahmet Can Özderici
İki çocuk sahibi eski model Selin Toktay, oğlu Ahmet Can Özderici’yi her şartta Bebek Parkı’na götürüp oynamasını sağlıyor. İkinci bebeğine hamileyken bile... Oğlunun tüm nazını kaldıran Toktay, onun mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağını belirtiyor.


İvana-Ateş Sert
Moda tasarımcısı İvana Sert, iş kadınlığını başarıyla sürdürürken anneliği de ihmal etmiyor. Oğlunu her fırsatta parka götüren Sert, onun her dediğini de yapıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.