Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Bebekler için bir aradalar

Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği, 100 ünlü ismi bir kitapta bir araya getirdi. Ünlülerin pek bilinmeyen yönlerinin yer aldığı kitabın satışından elde edilecek gelirle yeni üniteler kurulması hedefleniyor

|

Erken doğan bebeklerin, diğer bebeklerle eşit şartlarda hayata tutunmalarını sağlamak amacıyla kurulan Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği (Er-Do-Der) yeni bir projeye imza atıyor.

Er-Do-Der Başkanı Canan Göztepe’yle proje sahibi Sercan Yıldız, Türkiye’nin 100 ünlü ve başarılı ismini özel bir kitapta bir araya getiriyor.

Aksu’dan Gündeş’e

Ünlülerin bilinmeyen yönleri ve başarı hikâyelerinin yer aldığı kitapta Demet Sabancı, Ebru Gündeş, Demet Akalın, Erkan Petekkaya, Oktay Kaynarca, Orhan Gencebay, Sezen Aksu, Bülent Ersoy, İdo Tatlıses, Mesut Yar, Ümit Karan, Burcu Esmersoy, Şafak Sezer, Erkan Can, Olgun Şimşek ve İlker Aksum gibi 100 ünlü isim, bugüne kadar pek bilinmeyen yönlerini kitapta anlatıyor. Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kitabın satışından elde edilecek gelirle, yurdun farklı noktalarındaki hastanelerde de ‘Yenidoğan Üniteleri’ kurmayı hedefliyor.

‘Amaç yaşamaları’

İlk yeni Doğan Ünitesi’ni Mardin’de açan Er-Do-Der ailesi, bebek ölümlerindeki azalmanın verdiği motivasyonla, önümüzdeki günlerde Kars Devlet Hastanesi’nde açılacak olan yeni ünitenin heyecanını yaşıyor. Kitapta yer alan ünlü isimlere desteklerinden dolayı teşekkür eden Er-Do-Der Başkanı Canan Göztepe, “Tek amacımız maddi ve manevi destekle bebeklerin hayatta kalmalarını sağlamaktır” dedi.



Kitabın satışından elde edilecek gelirle, yurdun farklı noktalarındaki hastanelerde de ‘Yenidoğan Üniteleri’ kurulması hedefleniyor. Kitapta 100 ünlünün bilinmeyen yönleri anlatılıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.