Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Bella Hadid'den Filistin'e destek! Cannes sokaklarında Kefiye elbisesiyle gezdi

Filistin asıllı olan dünyaca ünlü model Bella Hadid, Filistin'e desteğini belli etti. Geçtiğimiz aylarda modelliği bıraktığını açıklayan ve şehir yaşamını terk ederek kasabaya yerleştiğini belirten Hadid, kefiye bir elbise giyerek, Cannes sokaklarında gezdi.

|

Podyumların en çok aranan modellerinden biri olan olan Bella Hadid, estetik cerrah Dr. Julian De Silva'nın altın oranı kullanarak yaptığı matematiksel hesaplamalar sonucunda dünyanın en güzel kadını ilan edilmişti.

Bir süredir modellikten uzak yaşam süren ünlü ismin, Lyme hastalığı için tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı.

TEKSAS'A YERLEŞTİ

Mesleğinden gittikçe uzaklaşan Bella Hadid’in bir süredir Los Angeles ya da New York gibi gösteri dünyasının kalbinin attığı merkezlerde değil Teksas’ta hayatını devam ettirdiği ortaya çıktı.

MODELLİĞİ BIRAKTI

Hayatını değiştirme konusunun içerisine mesleğinin de dahil olduğunu söyleyen ünlü model konuyla ilgili: '10 yıl modellik yaptıktan sonra, uzun vadede bana geri dönüşü olmayan bir şeye çok fazla enerji, sevgi ve çaba harcadığımı fark ettim' gibi çarpıcı bir ifade kullandı.

ELBİSESİ DİKKAT ÇEKTİ

Son olarak Cannes Film Festivali'nde boy gösteren Bella Hadid, elbisesiyle gündem oldu. Filistinli Müslüman bir aileden Mohamed Anwar Hadid'in kızı olan ünlü model, Cannes sokaklarında ülkesine desteğini belirten kefiye elbisesiyle gezdi.

INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabından kefiye elbisesiyle paylaşımlar yapan Bella Hadid, "Kefiye, sonsuza kadar Özgür Filistin'i giydirsin" notunu düştü.

Bella Hadid, daha önce de 2021'de Filistin'e destek için gerçekleştirilen bir mitingde kefiyeh takarak desteğini göstermişti. Ünlü model o anlarını da sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.