Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Ben de İrem'i erkek yapacağım'

Popçu Sinan Akçıl, geçtiğimiz  hafta TRT Müzik'te başlayan "Sinan'la Farklı Sahne" programının ikinci haftasında; Ziynet Sali ve Murat Dalkılıç’ı konuk etti. İrem Derici'nin şakası hatırlatılan Akçıl, "Ben de İrem'i erkek yapacağım" dedi.

|

Sinan Akçıl, "Benim için iki özel insan ikisini de çok seviyorum. Geçen hafta çok güzel tepkiler aldık ve çok özel programları geride bıraktık. Umarım bu hafta da iyi geçer" şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcı, Afrin'de Zeytin Dalı Operasyonu'na katılan Mehmetçik için yaptığı 'Yakında Döneceksin' parçasını izleyiciyle birlikte söyledi.

Akçıl, kendisinin fotoğrafını telefonunda kullandığı bir uygulama ile kadın yaparak instagram'da paylaşan meslektaşı İrem Derici hakkında, "Ben de İrem'i erkek yapacağım. Bakalım dayanabilecek mi?" şeklinde espri yaptı.

Programa katıldıktan sonra TRT binasından çıkarken görüntülenen Murat Dalkılıç, "Bana Hande'yi sormayın. Gördüğünüz zaman çekiyorsunuz" sözleriyle, sevgilisi Hande Erçel'le ilgili soruları cevapsız bıraktı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.