Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Ben hepinize yeterim!’

Eski kayınbiraderi Celal Mahmutyazıcıoğlu’nun mesajlarını ifşa eden Ece Erken, “Savcılığa tehdit ve şantajdan veriyorum. Ben hepinize tek başıma yeterim!” dedi.

|

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu geçtiğimiz ocak ayında silahlı saldırı sonucu kaybeden Ece Erken, eski kayınbiraderi Celal Mahmutyazıcıoğlu ile birbirine girdi. Sosyal medya hesabından yazışmaları yayınlayan sunucu, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Erken, Instagram hesabından, “Kapı önümün güvenlik kameralarını ne hakla aldırırsın ki! Aldır, benim abdestimden şüphem yok. Şafak’ın bir minibüsü kalmış, o da bende değil. Savcılığa tehdit ve şantajdan veriyorum. Ah Şafak, ne üzülüyordur. Ben hepinize tek başıma yeterim. Benimle gurur duyuyordur eşim! 40’ını bile yapmadınız. Rabbim, kim, ne hak ettiyse, yaşatsın” diye yazdı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.