Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Bengü'nün gelinlik telaşı!

İşadamı Selim Selimoğlu’yla Ağustos ayının son günlerinde dünya evine girecek olan şarkıcı Bengü, giyeceği gelinlikle ilgili duygularını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi.

|

Bir yıldır süren birlikteliklerini geride bıraktığımız mayıs ayında resmiyete döken ve nişanlanan Bengü ve Selim Selimoğlu çifti, ağustos ayı içinde de nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Bengü, geçtiğimiz günlerde düğününde giyeceği gelinliği denedi ve hissettiklerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Güzel şarkıcı o paylaşıma "Gelinliği beğendim. Ailemdeki tüm minnoş kadınlara, en yakın kız arkaşıma da resmini gönderdim. Heyecandan uyuyamadım. Bir uyudum, bir uyandım. Bayram çocuğu gibiyim. Yeni gelinler bu nasıl bir heyecan bana bir söyleyin" notunu düştü.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.