Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Beni yakalayamayacaksınız' dedi, bikinili görüntülendi!

Uzun süredir tatil yapmayan Nebahat Çehre, bu yaz tercihini Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum'dan yana kullandı. Daha önce yaptığı bir açıklamada, basın mensuplarına "Beni yakalayamayacaksınız" diyen 79 yaşındaki oyuncu, Güvercinlik'te konakladığı otelin plajında bikinili objektiflere yansıdı.

|

Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Firdevs Yöreoğlu'su, Yeşilçam'ın usta ismi Nebahat Çehre, geçtiğimiz ay Nişantaşı'nda bir giyim mağazasının açılışına katılmıştı.

"SİZİN OLMADIĞINIZ YERDE TATİL YAPIYORUM"

Uzun zamandır tatil yapamadığını ama bu yaz tatile çıkacağını belirten sanatçı, "Beni yakalayamayacaksınız çünkü sizlerin olmadığı yerlerde tatil yapıyorum" diyerek, gazetecilere takılmıştı.

Tatil beldelerindeki yüksek fiyatlarla ilgili düşünceleri sorulan Nebahat Çehre, "Herkes cebine göre harcayacak. Başkasının adına konuşmam doğru olmaz" yanıtını vermişti.

NEBAHAT ÇEHRE'NİN BODRUM KEYFİ

Havaların iyice ısınmasıyla birlikte rotasını Ege'ye çeviren Nebahat Çehre, önceki gün Güvercinlik'te bulunan Titanic Deluxe Bodrum’da görüntülendi.

Arkadaş gurubuyla konakladığı otelin plajına inen ünlü oyuncu, güneşin tadını çıkarırken, ilerlemiş yaşına rağmen bikini tercih etti.

LOCADA SOHBET

Günün uzun bölümünü kendisi için ayrılmış locada geçiren sanatçı, ara ara arkadaşlarıyla iskele üzerinde sohbet edip, keyifli vakit geçirdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.