Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Bensu Soral gece yarısı havuza girdi

Son olarak Show TV'de yayınlanan 'Cam Tavanlar' adlı dizide başrol oynayan Bensu Soral, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Güzel oyuncu, son olarak gece yarısı havuza girdiği anları yayınladı.

|

2018 yılında nikah masasına oturduğu Hakan Baş ile son dönemde evliliğinde kriz yaşadığı yönündeki iddialarla adından söz ettiren Bensu Soral, Instagram'dan paylaştığı pozuyla gündem oldu.

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ile de dikkatleri üzerine çeken ve son dönemin parlayan yıldızlarından olan Soral'ın, gece yarısı paylaştığı havuz fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı.

30 yaşındaki Bensu Soral, bu fotoğrafları '00:45 Eylül' notu ile takipçilerinin beğenisine sundu.

'CAM TAVANLAR'A BÖYLE VEDA ETMİŞTİ
Uzun bir aradan sonra 'Cam Tavanlar' ile ekranlara dönen Bensu Soral, dizinin final yapmasının ardından veda paylaşımı yapmıştı. Partneri Kubilay Aka ile objektif karşısına geçen oyuncu, gönderisine; "Her son yeni bir başlangıç. Başta benimle bu yolculuğa çıkan canım partnerim Kubilay Aka'ya, bana her işimi kolaylaştırdığı ve o bitmez tükenmez pozitif enerjisi için sonrasında çılgın yönetmenim Fehmi Öztürk'e bana öğrettikleri ve kattıkları için çok teşekkür ederim! Sizinle olmak bir harika.
Ve Cam Tavanlar dizimizin yayınında, yapımında, kamera önünde-kamera arkasında emeği geçen tüm arkadaşlarımın ellerine sağlık. Sizinle çalışmak çok ama çok eğlenceliydi! Hepinizi çoooook seviyorum. Her şey kötüye gidiyormuş gibi olduğunda, durup bir elma ye. Önce bir dur yani, Biz hep öyle yapıyoruz" notunu düşmüştü.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.