Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Bergüzar Korel oğlu Han'ın doğum gününü kutladı! 'Muhteşem bir hediyeydin'

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel sosyal medya hesabında ortanca çocukları Han'ın 4 yaşına basmasını doğum fotoğraflarıyla beraber kutladı.

|

Begüzar Korel, Halit Ergenç çiftinin ortanca çocukları olan Han, 4 yaşına bastı. Korel çocuğunun doğum anlarıyla birlikte sosyal medya hesabından duygu dolu mesaj yayımladı. Bergüzar Korel'in ifadeleri şu şakilde:

3 dakika içinde dünyaya gelip,geldiğin andan itibaren hepimizi hep güldürdün benim sarı kafam.
Öyle ki doğduğuna inanmadı o gün seni bekleyenler.

Doğumhaneye gözyaşlarıyla uğurlayanlar bir kahve içmek için asansöre gittiklerinde “Doğduuu” sesiyle geri dönerken hepsinin gözünden bu sefer gülmekten akıyordu yaşlar.

Neler yaşadık birlikte,ve sen tüm o zor zamanlara rağmen bir neşe küpü olarak kolaylıkla geldin dünyaya ve öyle de büyüyorsun benim birtanem.

Sevdiklerimizi gördüğümüz son gün Dünya Kadınlar Günü’nde neşenle,umudunla gelip tüm o yalnız ve kapalı günleri yaşanır kıldın annem.

Hayat boyu sağlıkla, enerjin,hiç bitmeyen sohbetin,her daim varolan o neşen,mutluluğun hep hep hep devam etsin can parçam.

Seni doğurduğum gün çekilen fotoğraflara baktığımda olan o komik halim,şaşkınlığım,heyecanım hala o günkü gibi,çünkü seninle olmak hep bu demek annecim.

Neşe ve sürprizlerle dolu binbir an..

Seni çok seviyoruz güzel bebeğim.

 

Allah sağlıklı,hep böyle neşeli,huzurlu bir ömür nasip etsin hep birlikte.

Sen 8 Mart’ta seni bekleyen tüm o kadınlara muhteşem bir hediyeydin canımın içi.

İyi ki doğmuşsun neşe balığım.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.