Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Berkay'ın ehliyet gitti, şoför geldi!

Popçu Berkay Şahin, geçtiğimiz ocak ayında Etiler'de alkollü şekilde trafik çevirmesine takılınca, iki yıl trafikten men edilmişti. Ehliyeti olmadığı için araç kullanamayan şarkıcı, önceki gün Kuruçeşme'de objektiflere yansıdı. Berkay ehliyet konusunda çözümü buldu.

|

Berkay Şahin, 2023'ün ilk günlerinde eşi Özlem Ada Şahin ile Etiler'de eğlenmeye gitmişti. Bulundukları mekanda alkol alan şarkıcı, alkollü halde direksiyon başına geçmişti.

Maslak'ta polis çevirmesine takılan Berkay, olay çıkarıp, polis memurlarıyla tartışmıştı. Seyir halindeyken polisleri gören popçu, çevirmeye girmek istememişti. Alkollü olan Berkay'ın polis memurlarıyla da tartıştığı öğrenilmişti.

TRAFİKTEN İKİ YIL MEN EDİLDİ!

İşlemler yapıldıktan sonra polis ekipleri tarafından Berkay’ın arabası çekici ile otoparka gönderilmişti. Ünlü isim, alkollü araç kullandığı için iki yıl trafikten men edilmişti.

EHLİYETİ KAPTRINCA ŞOFÖR TUTTU

Berkay, önceki gün Kuruçeşme'de bir mekanda otururken görüntülendi. Arkadaşları ile koyu bir sohbet halinde olan şarkıcı, basın mensuplarının kendisini görüntülediğini fark etmedi.

Geçtiğimiz aylarda ehliyetini kaptıran Berkay'ın, birkaç saat sonra ehliyeti olmadığı için kendisini almaya gelen şoförlü araç ile mekandan ayrılması dikkat çekti.

TRAFİKTE İLK VUKUATI DEĞİL!

Berkay Şahin, 2018 senesinde eğlencenin dozunu kaçırarak, aracıyla trafiği birbirine katmıştı. O dönem bir eğlence mekânından çıkarken görüntülenmiş ve alkollü bir şekilde direksiyon başına geçmişti.

Ayakta zor duran Berkay Şahin, trafikte önce ters yönde gitmiş, daha sonra kırmızı ışıkta geçmişti. O dönem büyük tepki çeken Berkay Şahin, "Kısa mesafe olduğu için yaptım, çok üzgünüm" açıklamasını yapmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.