Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Beyrut'ta Özçivit çılgınlığı

Burak Özçivit, Beyrut’ta katıldığı bir açılışta hayranları uzun süre alanı terk etmeyince, otele asker eşliğinde gidebildi.

|

Burak Özçivit, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta bir AVM’de yer alan mağaza açılışında hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Oyuncuyu, görmek için alana giden 15 bin kişi izdihama sebep oldu. İlgiden dolayı AVM’ye ön kapıdan giremeyen Özçivit, korumalar eşliğinde garajdan giriş yapabildi.

AVM’nin kapanmasına rağmen kalabalık dağılmayınca, 100 güvenlik görevlisinin yanı sıra Lübnan askeri de duruma müdahale etti. Uzun süre mağazanın deposunda bekleyen oyuncu, asker eşliğinde otele geçiş yapabildi. Özçivit, otelin önündeki kalabalık yüzünden de iki gün boyunca odasından çıkamadı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.