Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Bige Önal kimdir, kaç yaşında? Bige Önal'ın babası kimdir, oynadığı diziler neler?

Bige Önal'ın hayatı ile ilgili detaylar araştırılan konular arasında yer alıyor. Bir Başkadır dizisinde Hayrunnisa karakterine hayat veren Bige Önal'ın babası Türk futbolunun efsane isimlerinden olan Erhan Önal hayatını kaybetti. Peki Bige Önal kimdir, kaç yaşında?

|

Bige Önal, dijital platformlarda ve televizyonda yayınlanan çeşitli projelerde oyuncu olarak görev aldı. Bige Önal'ın babası Erhan Önal yaşamını yitirdi. Bige Önal'ın yaşamı gündemde merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Bige Önal kimdir?

BİGE ÖNAL KİMDİR?

Bige Önal, 1 Şubat 1990 tarihinde doğdu. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal'ın kızıdır. Annesi de eski manken Mine Baysan'dır. 9 yaşındayken anne babası boşanmıştır. Özel Saint Benoît Fransız Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinden mezun oldu.

YER ALDIĞI YAPIMLAR

2020 Bir Başkadır

2020 Hakan: Muhafız

2018 Bozkır

2017 Bodrum Masalı

2015 - Maral:En Güzel Hikayem

 2014 - Benim Adım Gültepe 

2013 - Muhteşem Yüzyıl 

2011 - Elde Var Hayat 

2010 - Halil İbrahim Sofrası 

2007 - Kısmetim Otel 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.