Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Bilal Sonses kimdir? Bilal Sonses şarkıları - hayatı

Bilal Sonses kaç yaşında, nereli? Şarkıları ile sevilen genç isim, İstanbul'da doğdu. Seslendirdiği parçalar, internette yoğun ilgi görüyor. Bilal Sonses'in, birtçok bestesini ise ünlü isimler seslendiriyor. Peki, Bilal Sonses boyu ve yaşı kaç?

|

Son yılların ilgi ile takip edilen ve sevilen isimlerinden olan Bilal Sonses, liseyi Turizm ve Otelcilik üerine okudu ve ardından Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde eğitim gördü. Yıldız Tilbe ve Bengü gibi isimlerle düet yapma fırsatı buldu. İşte, Bilal Sonses şarkıları...

BİLAL SONSES KİMDİR?

Sonses, 28 Ekim 1993 Fatih İstanbul'da dünyaya geldi. Mehmet İhsan Mermerci Turizm Otelcilik Lisesinden mezun oldu, ardından Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde 2 yıl önlisans eğitimi gördü.

Sözü ve müziği kendisine ait olan İki Kelime, Elin Olamam, Sana Bir Şey Olmasın, Sol Yanım şarkıları büyük ilgi gördü. Yıldız Tilbe'ile düet yaptığı Hasbelkader şarkısı de milyonlarca tıklanma kazanmıştır.

Genç şarkıcı 1,76 boyundadır.

ALBÜMLERİ

İkimiz de Bilemedik

Derdime Dermanım Akustik

Yak

Öpesim Var

İki Kelime

ŞARKILARI

İki Kelime,

Elin Olamam,

Sana Bir Şey Olmasın,

Sol Yanım,

Ansızın,

İçimdeki Sen,

Ev Boş,

Sevda,

Eden Bulur,

Yanarım,

Ziyanı Yok,

Helal Etmiyorum,

Unuttum İşte,

Keskin Bıçak,

Aşk Lütfen Gel,

Zor Bela

 

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.