Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Bir evde iki Miss Turkey'

Miss Turkey büyük finalinde Türkiye’nin en güzel kızı Dilara Korkmaz oldu. Sunucu Dilay Korkmaz, kardeşini tebrik ederek, “Bir eve iki Miss Turkey tam olduk” dedi.

|

Farmasi Miss Turkey, önceki akşam tarihi Fişekhane binasında görkemli bir törene ev sahipliği yaptı. İki bin kişilik başvurunun arasından 20 finalistin belirlendiği yarışmanın sunuculuğunu Berfu-Eser Yenenler üstlendi. Jüride ise Can Sandıkçıoğlu, Yıldırım Mayruk, Azra Akın, Arzum Onan, Aslıhan Koruyan Sabancı ve Çağla Şıkel vardı.

Bir haftada Lazzoni Hotel’de hazırlanan finalistler arasından Miss Turkey birincisi Dilara Korkmaz oldu. İkincinin Cemrenaz Turhan ve üçüncünün Şira Sahilli seçildiği gecede Su Bige Korucu ise Miss Turkey Farmasi oldu.

2010 yılında dereceye giren Dilay Korkmaz’ın kız kardeşi olan ve “Beni ben yapan her şeyimle bu yola çıktım” diyen Korkmaz, ülkemizi Miss World’de; Turhan, Miss Universe’te; Sahilli ise Miss Suprational’da temsil edecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.