Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Birkan Sokullu, Eda Gürkaynak'a aşkını anlattı

'Masumlar Apartmanı' dizisi ile gündemde olan Birkan Sokullu, Hello dergisine konuştu. 1,5 yıldır Eda Gürkaynak ile aşk yaşayan oyuncu, özel hayatına dair açıklamalarda bulundu.

|

Aslı Enver’den 2015’te boşanan, Berrak Tüzünataç'la üç yıl aşk yaşayan Birkan Sokullu'nun, bir diğer meslektaşı Dilan Çiçek Deniz'le olan ilişkisi ise kısa sürdü.

Yaklaşık 1,5 yıldır sosyetik çift Sinem-Kemal Gürkaynak’ın kızları Eda ile birlikte olan oyuncu, ilişkilerini Hello Dergisine anlattı. Birkan Sokullu “Başlarda ayrı şehirlerde, farklı zaman dilimlerinde yaşadık. Bu bize beraberken anda kalabilmeyi öğretti. Çok keyifli vakit geçirmeye başladık. Pozitif ve mutlu bir enerjimiz var. Birbirimizin hayatını kolaylaştırıyoruz” dedi.

Eda Gürkaynak ilişkilerinin ilk döneminde New York Üniversitesi’nde öğrenim görüyordu. Çiftin ilişkisi evliliğe doğru gidiyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.