Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Bizum Hoca 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Bizum Hoca 2 filmi kaç yılında çekildi?

Kanal D ekranında bu akşam izleyici ile buluşacak olan Bizum Hoca filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2020 yılında vizyona giren Bizum Hoca filminin başrollerinde Cezmi Baskın, Levent Ülgen Özge Gürel gibi isimler yer alıyor. İşte Bizum Hoca filmi konusu ve oyuncu kadrosu...

|

Bizum Hoca filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Mart 2020 yılında vizyona giren Bizum Hoca filmi Trabzon'un bir köyüne atanan imamın bir türlü gelmemesi ve köy sakinlerinin vekaleten bir imam arayışına girmesi ile süregelen olaylar filmde konu alınır

Burası Karadeniz’dir, burada aşkın, nefretin, neşenin, tutkunun Karadenizcesi, en absürdü yaşanır… Hepsi ayrı bir inatçı keçi olan kadınların erkekleri diz çöktürme çabaları ve erkeklerin kadınları abluka altına alıp direnişlerini kırma çabaları karadenize has bir şekilde işlenmektedir..

BİZUM HOCA KONUSU

Trabzon'un bir köyüne atanan imamın bir türlü gelmemesi sonucu köy sakinleri kendilerine vekaleten bir imama arayışına girişirler. Köyde resmi olarak imam olmayan 'Bizum Hoca' lakaplı birisini imam olarak seçerler.

Bu sırada köyde Hidro elektrik santrali yapılacağı haberi yayılır. Köylüler buna karşı çıkmak için mücadeleye girişirler ve lider olarak ise Bizum Hoca'yı seçerler. Bir yandan bu olaylar yaşanırken diğer taraftan ise köye atanan asıl imam gelir ve olaylar bundan sonra içinden çıkılmaz bir hale gelir.

BİZUM HOCA FİLMİ OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Cezmi Baskın - Bizum Hoca

Levent Ülgen - Kemal

Serhat Özcan - Ekrem Hoca

Sabriye Kara - Dobi Nene

Erdem Baş - Mahmut

Seymen Aydın - Yaşar

Mehmet Usta - Cemal

Şamil Kafkas - İdris

Adem Yılmaz - Ali Yavuz

Özge Gürel - Kardelen

Volkan Girgin - Necip

İsrafil Köse - İhsan

Tahsin Taşkın - Cevdet

Alay Cihan - Dursun

Pınar Şenol - Hatice

Harun Çelik - Avukat Enver

Fatih Topçuoğlu - Pilita İsmail

Semih Habiboğulları - Fatih

İbrahim Yattara Jüri Üyesi 1

Ayşe Natır - Songül

Hülya Polat - Jüri Üyesi 2

Yılmaz Okumuş Jüri Üyesi 3

Florent Molouda Futbolcu 1

Jose Bosingwa Futbolcu 2

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.