Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Boğaz’da yıldızlar geçidi

Her sene olduğu gibi bu yıl da Kuruçeşme Açıkhava Konserleri serisinde yıldızlar geçidi yaşanacak.

|

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. 19 Mayıs’ta Ajda Pekkan’la başlayacak organizasyonda; Emel Sayın, Yıldız Tilbe, Volkan Konak, Hakan Altun, Serdar Ortaç, Özcan Deniz, Hande Yener, Zeynep Bastık ve İzel-Çelik-Ercan gibi isimler, sevenleriyle bir araya gelecek.

Kanal D’de ekrana gelen Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunduğu ‘Şarkılar Bizi Söyler’ programı ekibi de 17 Haziran’da sahneye çıkacak. Üçlü, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler için düzenlenecek ‘Deprem Bölgesine Yardım Gecesi’nde izleyiciyle buluşarak, anlamlı bir etkinliğe imza atacak. 18 Haziran’da ise Fatih Kısaparmak, oğlu Kaan’la ‘Babalar Günü Özel’ konseriyle seyirci karşısında olacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.