Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Boşanmaktan vazgeçtiler

10 yıllık evliliklerinin ardından 2015’te ayrılmayı düşünen Ben Affleck ve Jennifer Garner, ilişkilerine yeni bir şans verme  kararı aldı

|

Hollywood’un ünlü çifti Ben Affleck ve Jennifer Garner, iki yıldır süregelen boşanma defterini kapattı. People dergisinin haberine göre, Affleck’ten iki yıl önce ayrılan ancak resmi olarak boşanmayan Garner, bu isteğinden tamamen vazgeçti.

Müjdeli haber çiftin çevresini sevince boğarken, ikiliye yakın bir kaynak, “Jennifer ilişkisini yeniden rayına oturtmak istiyor. Ben’e tekrar bir şans verecek. Birbirlerini ve çocuklarını gerçekten çok seviyorlar” açıklamasını yaptı. 10’uncu evlilik yıl dönümlerinin hemen ardından haziran 2015’te ayrıldıklarını ilan eden çiftin üç çocuğu bulunuyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.