Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Britney Spears'ın eski eşi Jason Alexander tutuklandı

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears'ın 55 saat evli kaldığı Jason Alexander, birini takip ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Pop yıldızı Britney Spears, Alexander ile 2004'te nikah masasına oturmuştu.

|

Pop yıldızı Britney Spears ile 2004'te nikah masasına oturup, 55 saat sonra yollarını ayıran oyuncu Jason Alexander, üçüncü kez tutuklanmasıyla gündemde.

Alexander, ilk kez Ocak 2021'de Nashville'de tutuklanmış ardından Ağustos'ta da Tennessee'nin başkentinde havaalanında güvenlik hattını kesmeye ve yasak bölgeye girmeye çalıştıktan sonra hava güvenliği ihlali nedeniyle tutuklanmıştı.

Alexander, olaydan sonra 2 bin 500 dolarlık kefaletle serbest bırakılmıştı. Spears'ın eski eşi şimdi de ismi açıklanmayan bir kurbanı takip etmekten tutuklandı.

FOTOĞRAF: AVALON

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.