Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Britney Spears'ın nişanlısı Sam Asghari'den tartışma yaratan sözler

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears'ın nişanlısı Sam Asghari, çocuk planı yaptıklarını ve bu nedenle yılbaşında tatile çıkacaklarını ifade etti. Asghari'nin bu sözleri, özel hayatlarını gözler önüne sermesi nedeniyle eleştirildi.

|

Ünlü şarkıcı Britney Spears, ilginç olaylara konu olmaya devam ediyor. 40 yaşındaki şarkıcı son olarak, nişanlısı Sam Asghari'nin açıklamaları nedeniyle gündeme geldi.

"YILBAŞINDA BEBEK YAPACAĞIZ"
Ülke basınına açıklamalarda bulunan Sam Asghari, "Yılbaşında ne yapmayı planlıyorsunuz?" şeklindeki soruya ilginç bir yanıt verdi. Asghari, "Çocuk istiyoruz ve yılbaşında tatile giderek bebek yapacağız" dedi. Asghari'nin bu sözleri, özel hayatlarını ilan ettiği gerekçesiyle eleştirildi.

ŞU ANDA ÜÇ ÇOCUK SAHİBİ
Geçmişteki açıklamalarında birçok defa yeniden çocuk sahibi olma yönündeki isteğini dile getiren ünlü şarkıcı Britney Spears'ın şu anda üç çocuğu bulunuyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.