Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Bruce Willis artık replikleri ezberleyemiyor' iddiası!

1985–1989 yıllarında yayınlanan 'Moonlighting' (Mavi Ay) adlı TV dizisindeki 'David Addison' rolüyle Emmy ve Altın Küre kazanan ABD'li yıldız Bruce Willis hakkında ortaya atılan iddia, 66 yaşındaki aktörün sevenlerini üzdü. Hafıza kaybı sorunları yaşadığı konuşulan Bruce Willis'in, bu nedenle replikleri ezberleyemediği ileri sürüldü.

|

80'li yıllarda popüler olan 'Mavi Ay' dizisi ve 'Die Hard' (Zor Ölüm) serisiyle dünya çapında şöhrete kavuşan Bruce Willis'in rol aldığı 'Fortress: Sniper's Eye' filmi, 29 Nisan'da vizyona girecek.

Aksiyon türündeki yeni projesi ile gündemde olan Hollywood yıldızının, bir süredir demans (bellek ve benzeri zihinsel yeteneklerin bozukluğu) hastalığı ile mücadele ettiği iddia edildi.

"HER PROJEYİ KABUL EDİYOR"
Hafıza kaybı sorunlarıyla boğuştuğu konuşulan 66 yaşındaki oyuncunun, bilinci açıkken olabildiğince para kazanmak istediği, bu nedenle son dönemde kendisine teklif edilen her projeyi kabul ettiği de öne sürüldü.

"KULAKLIKLA SUFLE ALIYOR"
Webtekno'nun haberine göre; söz konusu hastalığının aktörün yönetmen bir arkadaşı tarafından açıklandığı belirtilirken, konuyla ilgili yeni çıkarımlarda bulunan bir sosyal medya kullanıcısı, Wills'in replik ezberlemekte güçlük çektiği için kulaklıkla sufle aldığını paylaştı.

Gazeteci Dan Przygoda, aksiyon filmlerinin efsane ismine yönelik bu iddiayı destekler nitelikte bir paylaşımda bulundu: Willis'in replikleri ezberlemekte zorlandığı için kulaklık kullandığını birlikte aynı filmde rol almış pek çok arkadaşımdan duydum.

BRUCE WILLIS SESSİZ
Dünyaca ünlü 66 yaşındaki oyuncu, hakkında orta atılan ve sosyal medyada gündem olan iddialarla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

'Mavi Ay' ile ödül kazanan Bruce Willis, 'The Whole Yards' (Komşum Bir Katil) filminde birlikte rol aldığı Matthew Perry ile girdiği bir bahsi kaybetmesi sonucunda 'Friends' dizisinin bir bölümüne konuk olmuş, sergilediği performansla 2000 yılında 'En iyi konuk oyuncu' dalında Emmy Ödülü de kazanmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.