Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Bu ilişki yüzünden mağdur oldum’

Geçtiğimiz aylarda eski manken Ebru Şallı ile el ele görüntülenen yatırım danışmanı Uğur Akkuş, boşanma davasının devam ettiği eşi Gonca Akkuş'a bir ay süreyle önleyici tedbir kararı aldırdı.

|

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Uğur Akkuş, mahkemenin kararına rağmen hakaretlerini sürdüren eşi Gonca Akkuş'a zorlama hapis talep etti.

Gonca Akkuş ise "Mahkemenin kararından haberim yok. Bu ilişki yüzünden mağdur oldum. Buna rağmen karşı tarafa hakaret eden sözleri hiçbir zaman söylemedim. Çocuklarımı da bana göstermedi" ifadelerini kullandı.

Mahkeme, Gonca Akkuş'un adresinin çıkarılarak dosyaya konulmasına ve tebligat adresinde oturup oturmadığının tespitine karar vererek, duruşmayı erteledi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.