Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Bücür Cadı’nın Zeliş’i büyüdü! Güzelliği beğeni topladı

'Bücür Cadı' dizisindeki Zeliş karakteriyle hafızalara kazınan Merve Erdoğan, güzelliğiyle beğeni topluyor. Son yıllarda ekrandan uzak kalan güzel oyuncunun şimdilerde ne yaptığı merak konusu oldu.

|

'Bücür Cadı' dizisinde canlandırdığı Zeliş karakteriyle hafızalara kazınan Merve Erdoğan artık büyüdü. 2000’li yılların çocuk oyuncusu, güzelliğiyle sosyal medyada beğeni topluyor. Çocukluğu ekranlarda geçse de son yıllarda ekrandan uzak duran oyuncu, müzisyen Mert Cari ile evlendi.

İlk ekran deneyimini henüz üç yaşındayken tadan Merve Erdoğan, asıl çıkışını dokuz yaşındayken rol aldığı Bücür Cadı dizisinde canlandırdığı Zeliş karakteriyle yaptı. Sosyal medyada aktif olan Bücür Cadı’nın Zeliş’i Merve Erdoğan eşiyle mutlu anlarını bol bol paylaşmayı ihmal etmiyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.