Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Burak Dakak'tan Leyla Tanlar'a romantik kutlama! 'Hiç kıskanmadık'

Dizi setinde aşk yaşamaya başlayan Burak Dakak ile Leyla Tanlar, geçtiğimiz aylarda nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Oyuncu çiftten Dakak, sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla müstakbel eşinin doğum gününü kutladı. Ünlü ismin paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

|

Başrollerini Leyla Tanlar, Burak Dakak, Ecem Erkek, Binnur Kara, Zeynep Çamcı, Olgun Toker ve Yıldıray Şahinler’in paylaştığı ‘Güzel Günler’ dizisinin setinde yeni bir aşk başlamıştı.

Dizide 'Selma' ve 'Mihran' karakterlerine hayat veren Leyla Tanlar ile Burak Dakak, birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından yayınlayarak birlikteliklerini ilan etmişti.

NİŞANLANDILAR!

Çift geçtiğimiz eylül ayında evlilik yolunda ilk adımı atmış ve sade bir törenle nişanlanmıştı. Törene ikilinin yakın arkadaşları ve aile dostları katılmıştı.

ROMANTİK KUTLAMA

Mutlu beraberlikleri devam eden çiftten Leyla Tanlar, birkaç gün önce 26 yaşına bastı. Burak Dakak da müstakbel eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

1.3 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından Tanlar ile çekilen pozlarını yayınlayan Dakak, gönderisine; "En büyük iyiki’m, iyi ki doğdun sevgilim" mesajını yazdı.

YORUM YAĞDI

Ünlü ismin kısa sürede 150 bine yakın beğeni alan paylaşımına; "Hiç kıskanmadık", "Sınavı yok ki kazanasın, ders değil ki çalışasın... Sevilmek de bir rızık ya" ve "Ne kadar güzelsiniz ya" gibi yüzlerce yorum yapıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.