Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Burak Deniz ve Büşra Develi'nin ayrılık bilmecesi!

Oyuncu Büşra Develi üç yıldır aşk yaşadığı meslektaşı Burak Deniz’den ayrıldığını doğruladı. Burak Deniz gece Twitter hesabından, "Arkadaşlar çıkan haberlerin, kişilerin gerçekle alakası yoktur. Daha önemli konulara kafa yoralım lütfen” açıklamasını yaparak ayrılık haberlerini yalanlamıştı.

|

Geçtiğimiz günlerde Burak Deniz ve Büşra Develi'nin ayrıldığı iddia edilmişti.

Büşra Develi'nin birlikte rol aldıkları 'Arada' filmin galasında çekilen fotoğraf hariç diğer bütün fotoğrafları sayfasından silmesi iddiaları güçlendirmişti.

Burak Deniz çıkan haberlerin ardından Twitter hesabından, "Arkadaşlar çıkan haberlerin, kişilerin gerçekle alakası yoktur. Daha önemli konulara kafa yoralım lütfen” açıklamasını yaparak ayrılık haberlerini yalanlamıştı.

BÜŞRA DEVELİ AYRILIĞI DOĞRULADI
Burak Deniz'in ayrılık haberlerini yalanlamasının ardından, Büşra Develi sessizliğini bozdu.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Develi şu ifadeleri kullandı : 'Günlerdir benim ve ilişkim hakkında çıkan hayal ürünü haberleri hayretle okuyorum. Bir ilişkinin bitmesi için illa ki taraflardan birinin aldatması ve ya kıskanması gerekmez.Bu bir süreçtir. Burak'la olan 3 yıllık ilişkimiz karşılıklı kararımızla sonlanmıştır. Hala birbirimize duyduğumuz sevgi ve saygı baki.Hakkımda asılsız haberler yayınlamaya devam eden her bir kurum hakkında hukuki işlem başlatılacaktır.'

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.