Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Burak Özçivit-Fahriye Evcen'den Kerem paylaşımı! 'Oğlumla gezmeler'

2017 yılında nikâh masasına oturan, 2019'da oğulları Karan'ı kucaklarına alan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 18 Ocak'ta ikinci kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Özçivit ailesi gittikleri akvaryum gezisinden çocuklarıyla beraber paylaşımda bulundular.

|

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Özçivit çifti çocuklarıyla beraber akvaryum gezisinden sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Burak Özçivit, küçük çocukları Kerem'le fotoğrafını paylaşırken altına 'Oğlumla gezmeler' notunu düştü.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Özçivit'in bebekleri Kerem'in fotoğraflarına paylaşırken yüzünü göstermemeleri dikkat çekti.

KARAN ÖZÇİVİT PAYLAŞIMI

Fahriye Evcen Özçivit küçük çocukları Kerem'den sonra büyük oğlu Karan ile de akvaryumda paylaşımda bulundu.

KARAN 4 YAŞINDA

Rol adıkları 'Çalıkuşu' dizisinin setinde tanışmalarının ardından 2017 yılında nikâh masasına oturan, 2019'da oğulları Karan'ı kucaklarına alan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit; ikinci kez anne ve baba olma mutluluğu 18 Ocak'ta yaşamıştı. Karan Özçivit Haziran ayında 4 yaşına bastı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.