Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Burak Özçivit zıpkınla daldı

Atv'de ekranlara gelen 'Kuruluş Osman' dizisinde başrolde yer alan Burak Özçivit, zıpkınla dalış yapıp, balık avladığı yazdan kalma fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

|

Son dönemde balıkçılığa merak salan Burak Özçivit, 18.8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı karelerle yaklaşık 500 bin beğeni aldı.

Geçtiğimiz ay tekne ile denize açılan Özçivit Ailesi, balık avına çıkmıştı. Olta balıkçılığı yöntemiyle avlanan 36 yaşındaki oyuncu, büyük bir balık yakalamayı başarmıştı.

"KARAN'IN GU GU'SU"
Burak Özçivit, tuttuğu balığı oğlu Karan'a göstermişti. İki yaşındaki Karan'ın, gördüğü balık karşısında heyecanı dikkat çekmişti. Burak Özçivit, oğlu Karan'ın fotoğrafına, "Karan'ın Gu Gu'su" notunu eklemişti. Sosyal medyada binlerce kişi, Özçivit'in paylaşımına beğeni ve yorum yağdırmıştı.

Kendisi gibi oyuncu olan eşini tebrik eden Fahriye Evcen, Özçivit'in dikkat çeken gönderisine, "Bu dolaba nasıl sığacak?" yorumuyla takipçilerini güldürmüştü.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.