Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Burak Yılmaz o konu hala yargıda!

Eşi İstem Yılmaz'ın, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanma davası açtığı ünlü futbolcu, şöyle konuştu: "O konu hâlâ yargı sürecinde; şu an için konuşmam mümkün değil."

|

Futbol hayatına Çin'de devam eden Burak Yılmaz, ligin bitmesinin ardından İstanbul'a geldi. Önceki gün Nişantaşı'nda yemek yiyen ünlü futbolcu, çıkışta soruları yanıtladı.

Eşi İstem Yılmaz'ın, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanma davası açtığı ünlü futbolcu, şöyle konuştu: "Çocuklarımla vakit geçireceğim. O konu hâlâ yargı sürecinde; şu an için konuşmam mümkün değil." Milli Takım'da yeniden forma giymek istediğini de belirten Yılmaz, "Fatih Hoca'nın kararına saygı duyuyorum ama yeni kadroda olmayı bekliyorum."

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.