Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Buray'dan 'Kehanet'

Popçu Buray, üçüncü stüdyo albümü 'Kehanet'i, Sony Music etiketiyle dinleyicilerin beğenisine sunuyor. Albümdeki tüm besteleri Gözde Ançel'le birlikte hazırlayan Bura, şarkı sözlerini de yine 'müzik yoldaşım' diye tabir ettiği Ançel'e emanet etti.

|

Ağırlıklı olarak duygusal şarkılardan oluşan, biri rap versiyon olmak üzere toplam 12 şarkılık albümde, Buray'ın tarzı yine gün yüzüne çıkıyor. Albümün bir diğer özelliği de her şarkının sonunda, şarkı sözlerinin hikayesini yansıtan özel ses efektli geçişler kullanılması oldu. Tüm şarkıların aranjelerinde Buray’ın imzası bulunurken, albümün diğer aranjörleri ise Tolga Erzurumlu ve Bahadır Tanrıvermiş.

'AŞK BİTSİN' KLİPLENDİ

Albümün ilk video klibi, 'Aşk Bitsin'e çekildi. Klip yönetmenliğini Serdar Börcan, görüntü yönetmenliğini ise Eren Yıldız üstlendi. Klibin senaryosunu yazan Alper Ataman, Buray'ın klipteki oyuncu koçluğunu da üstlendi. Balaban Gölü, Durusu ve Karaburun’da 14 saatte çekilen klipte Buray'a oyuncu Nil Özkul eşlik etti.

SÜRPRİZ RAP DÜETİ

Albümde yeni akımlara da göz kırpan Buray, son dönemin yükselişteki rap müzisyenlerinden Kezzo ile 'Haykırasım Var' şarkısında düet yaptı. Albümde akustik versiyonu da olan şarkının rap sözleri Kezzo’ya ait. Kezzo, bu versiyonun düzenlemelerinde de Gözde Ançel ve Buray’a eşlik etti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.