Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Burayı ne Bodrum'a ne de Çeşme'ye değişirim'

Bayram konserleri için gelen teklifleri geri çevirerek, ailesiyle birlikte memleketi Mardin'e giden şarkıcı Berdan Mardini, tatilin tadını köyünde çıkartıyor.

|

Geleneklerine önem verdiğini her fırsatta dile getiren Berdan Mardini, köy evinin damında uyumasından, yer sofrasında ailece yediği yemeğe kadar neredeyse her anını sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Ünlü şarkıcı, ''Ben burayı ne Bodrum'a ne de Çeşme'ye değişirim. Bu bayram da gelen teklifleri kibar bir şekilde geri çevirip büyüklerimizin yanına, doğduğumuz topraklara gelmek istedim. Buranın verdiği huzuru hiçbir yapacağım tatil vermiyor" dedi.

Berdan Mardini, fabrikasında da incelemelerde bulunmayı ihmal etmezken, eşiyle birlikte kurduğu fabrikanın önünde objektiflere poz verdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.