Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Burcu Özberk bikiniyle bahçe suladı! 'Tatiller hep güzeldir'

Yaz sezonunu geçtiğimiz günlerde İtalya'da açan ünlü oyuncu Burcu Özberk, sosyal medya hesabından yeni pozlarını yayınladı. Leopar desenli bikinisiyle bahçe suladığı anları paylaşan Özberk'e; beğeni ve yorum yağdı.

|

Son olarak Kanal D'nin 11'inci bölümüyle final yapan 'Kraliçe' dizisinde rol alan Burcu Özberk, tatil sezonunu geçtiğimiz günlerde İtalya'da açmıştı.

DOĞAL GÜZELLİĞİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü isim, bikinili ve mayolu pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmuş; Özberk'in "'Volare' artık benim şarkım" notunu düştüğü kareleri saatler içinde 300 binden fazla beğeni almıştı.

Düzgün fiziği ve doğal güzelliğiyle dikkat çeken Özberk'in İtalya pozları, sosyal medyaya damga vurmuştu.

"TATİLLER HEP GÜZELDİR"

33 yaşındaki Özberk, son olarak 9.4 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yeni tatil fotoğraflarını yayınladı.

Leoparlı bikini üstü ve mini şortuyla kamera karşısına geçen güzel oyuncu, bahçe sularken çekilen eğlenceli karelerine; "Tatiller hep güzeldir" notunu yazdı.

BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Takipçileri, kısa sürede 309 bin beğeni alan Özberk'in bu gönderisine; "Deli kız", "Çok güzelsin be Burcu" ve "Gerçek misin sen?" gibi 3 bine yakın yorum yazdı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.