Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Büyük umutlarla başlamıştı... ATV'nin o dizisi final yapıyor

Cumartesi günleri ATV'de yayın hayatına başlayan ve güçlü rakiplerle mücadele eden Bahtiyar Ölmez hayranları için şoke eden haber geldi. 17 haftadır ekranlara gelen Bahtiyar Ölmez dizisi final yapmaya hazırlanıyor.

|

Başrollerinde Yetkin Dikinciler ile Hande Subaşı'nın paylaştığı dizi Bahtiyar Ölmez'den final kararı geldi. Cumartesi günleri ekrana gelen, Fazilet Hanım ve Kızları ve Survivor ile mücadele eden Bahtiyar Ölmez yakın zamanda final yapacak.

Bir mafya babasına olan benzerliği nedeniyle bir anda kendini onun yerinde bulan Bahtiyar'ın hikayesini konu alan dizi Cumartesi günleri güçlü rakipleriyle mücadele ediyor. Bahtiyar Ölmez yarın yani 17 Mart tarihinde 18.bölümüyle ekrana gelecek. Finalin ne zaman yapılacağına dair ise resmi bir tarih verilmedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.