Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Çağla Şıkel, Çeşme'de! Gün boyu denizden çıkmadı

1997 Türkiye güzeli Çağla Şıkel, son dönemde Avukat Nail Gönenli ile yaşadığı aşkla adından söz ettiriyor. Fit hali ve güzelliği ile yıllara meydan okuyan 44 yaşındaki manken, ailesine olan düşkünlüğüyle de bliniyor. Şıkel, şimdilerde oğulları ve annesi ile İzmir Çeşme'de tatilin tadını çıkarıyor.

|

Her sene yaz tatilini turizm cenneti Çeşme’de yazlık tutarak geçiren Çağla Şıkel, önceki gün ailesi ile beraber bir beach’te objektiflere yansıdı.

Eski eşi Emre Altuğ'la evliliğinden dünyaya gelen oğulları Kuzey, Uzay ve annesi Asuman Şıkel ile beach’e giden tescilli güzel, gün boyu denizden çıkmadı.

Çocukları ile birlikte Ege'nin serin sularında vakit geçiren Çağla Şıkel, formda görüntüsü ile bakışları üzerinde topladı.

Tatilde neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen ünlü mankenin çocukları, iskeleden atlayarak, annelerine gösteri yaptılar.

Tatilde spordan vazgeçmeyen Çağla Şıkel, deniz keyfinin ardından aynı yerde bulunan tenis kortunda çocukları ve arkadaşları ile tenis oynayarak günü bitirdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.