Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Çağla Şıkel ve oğullarının alışveriş günü

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, önceki gün oğulları Uzay Altuğ ve Kuzey Altuğ ile bir AVM'de görüntülendi. Gazetecilerle ayak üstü sohbet eden Şıkel, oğullarıyla birlikte kameralara poz verdi.

|

Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile 2008-2015 yılları arasında sürdürdüğü evlilikten Uzay ve Kuzey isimlerini verdiği iki oğlu olan model ve sunucu Çağla Şıkel, geçtiğimiz gün çocukları ile birlikte İstinyePark'ta objektiflere takıldı.

Okulların bitmesiyle birlikte tatil hazırlıklarına başlayan Şıkel, hem tatil alışverişi hem de çocuklarıyla eğlenceli bir gün geçirmek için dışarı çıktı.

Basın mensuplarının fotoğraf isteğini kırmayarak oğullarıyla birlikte objektiflere poz veren Çağla Şıkel, gazetecilerle ayaküstü sohbet ettikten sonra alışveriş turuna kaldığı yerden devam etti.

Ünlü isim, daha sonra akşam yemeği yiyerek alışveriş merkezinden ayrıldı. Şıkel'in neon renkte yaptığı farklı göz makyajı ise dikkatlerden kaçmadı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.