Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Camdaki Kız'ın 'Laz Kızı' Alya Şahinler iskelede aşka geldi!

'Camdaki Kız' dizisinde hayat verdiği 'Laz Kızı' karakteriyle büyük beğeni toplayan şarkıcı Alya güzelliği ve başarılı performansıyla oldukça dikkat çekiyor. Ünlü isim, önceki gün Türkbükü'nde sevgilisiyle görüntülendi. İskelede aşka gelen Şahinler,sevgilisinin dizine yattı.

|

Kanal D'de geçtiğimiz haziran ayında final yapan Camdaki Kız'ın Laz Kızı Alya Şahinler, önceki gün Türkbükü'nde sevgilisiyle görüntülendi.

Denize giren çift, deniz üzerine sabitlenmiş iskelede aşka geldi. Sevgilisinin dizine yatan Şahinler, iskele üzerinde sarılıp keyifli dakikalar geçirdi. 

ALYA ŞAHİNLER KİMDİR?

Şarkıcı Alya Şahinler, 13 Temmuz 1990 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Slovenyalı olan Alya, Şişli'de doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Bölümü’nden mezun oldu ve Rising Star adlı şarkı yarışmasıyla tanınmaya başladı.

Klasik Müzik üzerine flüt eğitimi de alan Alya Şahinler, Avrupa’da bir çok derece elde etti, ardından tekrar Türkiye’ye döndü.
2019 Galatasaray Şampiyonluk Marşı ve “Kupalara Layıksın Sen” marşıyla üne kavuşan Alya, aynı sene “Gücün Varsa” teklisini çıkardı.

Şarkıcı Alya, Camdaki Kız dizisine 68. bölümde dahil oldu.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.