Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Camilla Cabello: Aşkımız trollere yenilmedi

Son dönemde bedeniyle ilgili eleştirilere yanıt vermeye devam eden Kübalı şarkıcı Camilla Cabello ile sevgilisi Shawn Mendes, ilişkileri hakkındaki eleştirileri ve etkilerini terapiye giderek aştıklarını açıkladı.

|

Aralarındaki boy farkıyla sık sık gündeme gelen Camila Cabello (24) ile Shawn Mendes (23) çifti, Miami’de yaptıkları tatili uzattı. İnternetteki trollerin olumsuz yorumları nedeniyle zor günler geçiren çift, terapiye giderek bu sorunu aştıklarını söyledi.

Kübalı Şarkıcı Camilla Cabello, iki yıllık ilişkisi için “Sırrımız birbirimize şeffaf olmak” diye konuştu.

Öte yandan çift, geçtiğimiz temmuz ayında birlikteliklerinin ikinci yılını kutlamak için soluğu Karayipler'de almıştı. Mendes ile Cabello, birlikte çekildikleri fotoğrafları da sosyal medya hesaplarından yayınlamayı ihmal etmemişti.

"NİCE YILLARA BEBEĞİM"
Cabello'ya olan aşkını itiraf etmek için yıllarca beklediğini itiraf eden Mendes; sosyal medya sayfasında sevgilisiyle birlikte çekilen bir fotoğrafını " Mutlu yıllar bebeğim" notuyla paylaşmıştı. Mendes'in bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda yorum ve beğeni gelmişti.

Cabello da Shawn Mendes ile karpuz yerken çekilen fotoğrafında, "Mutlu yıl dönümleri... Daha fazla neşe, daha fazla arkadaşlık ve daha fazla aşk için..." ifadelerini kullanmıştı.

AŞKINI İLAN ETMET İÇİN BEŞ YIL BEKLEDİ
Yıldız şarkıcı Shawn Mendes, bir süredir beraber olduğu sevgilisi Camila Cabello'ya aşkını ilan etmek için beş yıl beklediğini itiraf etmişti.

 

 

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.